Η Audi αποκαλύπτει νέα ελαφριά ελατήρια ανάρτησης

Posted On
Posted By lskma

Η Audi ετοιμάζεται να εισαγάγει νέα ελαφριά ελατήρια πολυμερούς που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν την τροποποίηση της ανάρτησης καθώς και την αποτελεσματικότητα.
Το ντεμπούτο σε ένα σχέδιο εκτελεστικής κατηγορίας πριν από το τέλος του έτους, τα ελατήρια πολυμερούς (GFRP) που ενισχύονται με γυαλί (GFRP) είναι προφανώς 40 τοις εκατό ελαφρύτερα από τους παραδοσιακούς ομολόγους τους.
Αναπτύχθηκε μαζί με έναν Ιταλό προμηθευτή, ο πυρήνας κάθε ελατηρίου διαθέτει μια σειρά από γυάλινες ίνες που είναι στριμμένες μαζί καθώς και εγχυμένες με εποξειδική ρητίνη. Περαιτέρω σκέλη είναι τυλιγμένα γύρω από το κέντρο, με αποτέλεσμα μια κάπως μεγαλύτερη διάμετρο καθώς και χαμηλότερο αριθμό πηνίων.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Συνολικά, αυτό βλέπει το βάρος 2,7kg μιας παραδοσιακής κοπής από χάλυβα σε 1,6kg για ένα ελατήριο GFRP, με αποτέλεσμα μια ολοκληρωμένη μείωση του βάρους 4,4kg. Σύμφωνα με τον Audi, το ήμισυ αυτού του γεγονότος επηρεάζει τη μη φημισμένη μάζα, επιτρέποντας στην ανάρτηση να αντιδράει ταχύτερα καθώς και να πάρει τα ελαττώματα πιο αποτελεσματικά.
“Οι πηγές GFRP εξοικονομούν βάρος σε μια βασική θέση στο σύστημα πλαισίου”, εξήγησε ο αρχηγός Ε & Α του γερμανικού κατασκευαστή Dr Ulrich Hackenberg. “Επομένως, κάνουμε την οδήγηση πιο ακριβής καθώς και τη βελτίωση της δονητικής άνεσης.”
Πρόσθετα δηλωμένα οφέλη περιλαμβάνουν την απουσία διάβρωσης, ακόμη και αν οι πηγές κατέληξαν να είναι τσαλακωμένες, καθώς και αντίσταση σε χημικά όπως αυτά που ανακαλύφθηκαν σε καθαριστικά τροχών. Αυτή η ρύθμιση ανάρτησης χρειάζεται επίσης λιγότερη ενέργεια για να δημιουργήσει από ένα χρησιμοποιώντας ελατήρια χάλυβα.
Όταν αυτές οι νέες ενισχυμένες με γυαλί από ίνες Polymer Springs εμφανίζονται αυτό το φθινόπωρο, αναμένετε να το δείτε σε τουλάχιστον ένα από τα σχέδια «Ultra» της Audi-μια προδιαγραφή που επικεντρώνεται στην απόδοση που επεκτείνεται σήμερα στις γραμμές A4, A5 και A6 το Ηνωμένο Βασίλειο.
Όπως εκθέσαμε αποκλειστικά τον περασμένο μήνα, αυτή η τελευταία καινοτομία θα τηρείται επίσης στο μη-πολύ μακρόχρονο-ένα από ένα σύστημα ανάρτησης που δημιουργεί δύναμη από την Audi.

leave a Comment