Νέο 2020 Honda E: Ηλεκτρικό όχημα πόλης σε δαπάνη από £ 26k στο Ηνωμένο Βασίλειο

Posted On
Posted By lskma

κάνοντας το ντεμπούτο του στο spec παραγωγής στο 2019 Frankfurt Motor Show, το ολοκαίνουργιο όχημα Honda E Pure-Electric City θα δαπανήσει από £ 26.160 Μετά την επιχορήγηση της κυβέρνησης ή £ 299 το μήνα με κατάθεση £ 6.000 όταν κυκλοφορεί στις αρχές του επόμενου έτους.
Ωστόσο, ο σχεδιασμός Advance Honda E Honda E Honda E είναι ανοικτός για παραγγελία από σήμερα με παραδόσεις που αναμένονται στις αρχές του επόμενου έτους πριν από το πιο οικονομικά αποδοτικό μοντέλο. Η προκαταβολή θα δαπανήσει από £ 28.660 μετά την επιχορήγηση του οχήματος plug-in ή περίπου £ 349 το μήνα σε συμφωνία PCP, καθώς και θα πάρει έναν κινητήρα 152bhp στον πίσω άξονα του για χρόνο 0-62 μίλια / ώρα 8,0 δευτερόλεπτα. Το όχημα εισόδου παίρνει 134bhp, ωστόσο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί περαιτέρω λεπτομέρειες απόδοσης.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Νέα αναθεώρηση πρωτοτύπου Honda E
Το Honda E θα καλύψει έως και 136 μίλια σε μια χρέωση, αν και η πιο ισχυρή πρόοδος είναι πιθανό να προσφέρει μια ποικιλία καλύτερα σε 125 μίλια. Ένα πλήρες τέλος θα διαρκέσει πέντε ώρες από ένα βασικό Wallbox 7kW, ή ένας γρήγορος φορτιστής 100kW θα παρέχει μια μπαταρία 80% σε 30 λεπτά. Οι πιο τυπικοί φορτιστές 50kW που ανακαλύφθηκαν στους αυτοκινητόδρομους του Ηνωμένου Βασιλείου θα κάνουν ακριβώς το ίδιο σε λιγότερο από μία ώρα.
Οι ιδιοκτήτες θα έχουν τη χρήση μιας εφαρμογής για τη διαχείριση της απομακρυσμένης φόρτισης, των προκαταβολών καμπίνας, της πλοήγησης καθώς και των περισσότερων, ενώ κάθε Honda E παίρνει την τράπεζα των οθόνης αφής που κυριαρχούν στο εσωτερικό εκτός από το πλευρικό σύστημα καθρέφτη κάμερας που αντικαθιστά τους παραδοσιακούς πλευρικούς καθρέφτες με κάμερες. Το Advance Design προσθέτει έναν ημι-αυτόνομο τρόπο στάθμευσης αυτοκινήτων, αναβαθμισμένο WiFi καθώς και έναν καθρέφτη οπίσθιας προβολής που διπλασιάζεται ως κάμερα αντιστροφής.
50

Το Honda E είναι μόνο πέντε πόρτες, καθώς και προσφέρει έναν κύκλο στροφής παρόμοιο με αυτόν ενός σοφού Fortwo εκτός από μια ισορροπία βάρους 50/50 για να γίνει όσο το δυνατόν πιο εύκαμπτη γύρω από την πόλη. Είναι περίπου το ίδιο ακριβώς μέγεθος με το φθηνότερο, ωστόσο λιγότερο τεχνολογικά βαριά Renault Zoe, καθώς και στοχευμένο προσεκτικά στο Mini Electric.
Νέο 2020 Honda E: Διαστάσεις καθώς και σχεδιασμός
Η ομάδα στυλ της Honda χρησιμοποίησε τα παραδοσιακά αυτοκίνητα της μάρκας, όπως το MK1 Civic, ως έμπνευση. Ως εκ τούτου, διατηρεί αρκετά συμπαγείς διαστάσεις, μετρώντας μήκους 3.895 χιλιοστών, πλάτους 1.750mm καθώς και ύψους 1.495mm, καθιστώντας το πιο συμπαγές από τη BMW i3 καθώς και την Renault Zoe. Ως εκ τούτου, υπάρχει μόνο καθίσματα για τέσσερα άτομα, με έναν πίσω πάγκο πλήρους πλάτους που φιλοξενεί δύο ενήλικες.

50

Διαθέτει ένα ζευγάρι κάμερες που τοποθετούνται πόρτες, παρά οι παραδοσιακοί καθρέφτες, ως στάνταρ, που ανυψώνονται απευθείας από το πρωτότυπο Honda E κοντά στην παραγωγή. Μικροί μίσχοι με οπίσθια αντιμετώπιση κάμερας είναι εξοπλισμένοι στις πόρτες καθώς και μεταδίδουν μια ηλεκτρονική τροφοδοσία απευθείας στην καμπίνα σε δύο οθόνες έξι ιντσών που τοποθετούνται είτε στο ακραίο του ταμπλό.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

leave a Comment