Ο Όμιλος PSA ανακοινώνει την αύξηση του κέρδους και τα σχέδια για την επανεξέταση της Βόρειας Αμερικής

Posted On
Posted By lskma

, ανακοίνωσε ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα για το 2018, με την ενίσχυση των πωλήσεων και των κερδών να ενισχύουν τόσο το ARM Peugeot/Citroen/DS όσο και το πρόσφατα επίκτητο τμήμα Vauxhall/Opel.
Οι πωλήσεις 3,88 εκατομμυρίων αυτοκινήτων σε ολόκληρο τον όμιλο το 2018 αντιπροσωπεύουν αύξηση κατά 6,8 % σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Αυτό φυσικά βοήθησε το γεγονός ότι το 2018 ήταν το πρώτο πλήρες έτος για να συμπεριλάβει τις πωλήσεις Opel και Vauxhall – αυτές οι δύο μάρκες συνέβαλαν μόνο στους τελευταίους πέντε μήνες των αριθμών 2017 της PSA.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Το JLR μηνύματα μια τεράστια οικονομική απώλεια
Η αύξηση των πωλήσεων είναι αποτέλεσμα αύξησης των συνολικών εσόδων. Το συνολικό ποσοστό των 74 δισ. Ευρώ είναι 18,9 % σε αριθμούς 2017. Η αύξηση έρχεται παρά τις αλλαγές των συναλλαγματικών ισοτιμιών, τις οποίες η PSA λέει ότι έχει μειωθεί τα πιθανά κέρδη κατά 2,7 % και αυξάνει το κόστος των πρώτων υλών. Από αυτό το συνολικό ποσό, € 18.306 εκατ. Συνεχίζεται η Opel και η Vauxhall, η οποία στα 1.526 εκατομμύρια ευρώ κάθε μήνα αντιπροσωπεύει μηνιαία βελτίωση 77,9 εκατ. Ευρώ για μηνιαία βελτίωση των 2017.
Δεν είναι μόνο οι πωλήσεις και το εισόδημα, αλλά και η κερδοφορία. Το επαναλαμβανόμενο λειτουργικό περιθώριο – η κατώτατη γραμμή κέρδους των εμπορικών σημάτων σε σχέση με τα συνολικά έσοδά του, αυξήθηκε κατά 8,4 % για τα εμπορικά σήματα Peugeot/Citroen/DS σε συνδυασμό και 4,7 % για το ζεύγος Opel/Vauxhall.
Τα αποτελέσματα υποδηλώνουν ότι το PSA θα προωθήσει τα σχέδια επέκτασης τα επόμενα χρόνια, επιτρέποντας στην ομάδα να συνεχίσει τον στόχο της να γίνει πραγματικά παγκόσμιος κατασκευαστής αυτοκινήτων. Αυτό περιλαμβάνει τα σχέδια για την Peugeot να επιστρέψει στη Βόρεια Αμερική για πρώτη φορά, επειδή στις αρχές της δεκαετίας του 1990, η Citroen να συμμετάσχει στην ινδική αγορά και για την Opel να εισέλθει στη Ρωσία.
Το αποτέλεσμα ακολουθεί λίγο μετά την ανακοίνωση της PSA ότι θα προσλάβει επιπλέον 1.600 υπαλλήλους – το ήμισυ των οποίων θα εδρεύει στη Γαλλία, τα υπόλοιπα εξαπλώθηκαν σε άλλες 10 ευρωπαϊκές χώρες.
Το PSA χρησιμοποίησε επίσης τις ειδήσεις για να επιβεβαιώσει την οδήγηση μείωσης των εκπομπών. Περίπου το 50% των ομάδων μοντέλων θα είναι διαθέσιμο για αγορά με ηλεκτροκίνητους κινητήρες μέχρι το 2021 και ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί στο 100% έως το 2025. Μέχρι την ίδια προθεσμία, το υδρογόνο θα διαδραματίσει ρόλο στις μελλοντικές μετακινήσεις, με δημόσιες δοκιμές που θα πραγματοποιηθούν Εταιρεία σε στόλους της εταιρείας.

Διαβάστε την ιστορία μας για το ολοκαίνουργιο Peugeot 208 εδώ …

leave a Comment