Η Extreme Toyota Grmn Yaris Limited Edition φτάνει με σημαντικές αναβαθμίσεις απόδοσης

Posted On
Posted By lskma

Η GR Yaris της Toyota ήταν ένα από τα μεγαλύτερα χτυπήματα των τελευταίων 18 μηνών, χρησιμοποιώντας το αθλητικό ρυθμό που διατηρείται σε ένα συμπαγές, λειτουργικό και σχετικά φιλικό προς τον προϋπολογισμό πακέτο. Αλλά ο δημιουργός του αυτοκινήτου, το τμήμα αγώνων Gazoo, έχει πλέον εξαντλήσει την καυτή καταπακτή του μωρού, ακόμη και για να δημιουργήσει το Grmn Yaris.
Αποκαλύφθηκε στο Salon Automobile που επικεντρώνεται στο Τόκιο, το Grmn Yaris παίρνει το ήδη Extreme Gr Yaris και εισάγει μια σειρά από αναβαθμίσεις. Ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας τριών κυλίνδρων του αυτοκινήτου έχει την ίδια έξοδο 268bhp όπως και πριν και μόνο μια μικρή αύξηση της ροπής (από 370nm έως 390nm), αλλά υπάρχει μια σειρά από μηχανικές αλλαγές αλλού που πρέπει να κάνουν το αυτοκίνητο ουσιαστικά διαφορετικό για να οδηγήσει στο δρόμο και να διαδρομές .

Κορυφαία 10 καλύτερα καυτά hatchbacks για να πάρει το 2022

Η μετάδοση του αυτοκινήτου έχει τροποποιηθεί, με στενότερες αναλογίες και χαμηλότερη τελική κίνηση – και ένα διακόπτη υλικών στα εσωτερικά του κιβωτίου ταχυτήτων για να του δώσει επιπλέον δύναμη στις χαμηλότερες ταχύτητες. Επιπλέον, οι διαφορές Torsen του Gr Yaris (μπροστά και πίσω) έχουν αντικατασταθεί από μηχανικές διαφορές περιορισμένης ολίσθησης.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Το πλαστικό ενισχυμένο με ίνες άνθρακα (CFRP) χρησιμοποιείται για το καπό, τις στέγες και το πίσω spoiler – και το Gazoo έχει επίσης αφαιρέσει τα πίσω καθίσματα εξ ολοκλήρου. Αυτός ο σημαντικός συμβιβασμός σχετικά με την πρακτικότητα συμβάλλει στη συνολική εξοικονόμηση βάρους περίπου 20kg σε σύγκριση με το κανονικό Gr Yaris.

leave a Comment