Automobile

Η Nissan για να παραλείψει την υβριδική τεχνολογία με την υβριδική και την καθαρή στρατηγική EV

Posted On
Posted By lskma

, η Nissan φαίνεται να παραλείπει την τεχνολογία υβριδικής τεχνολογίας με δύο επιπέδων, η οποία θα δει το εμπορικό σήμα να βασίζεται στο E- Power Plugless Hybrid Drivetrain και Pure EVs μόνο.
Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Nissan επιβεβαίωσε ότι το E -Power Drivetrain – ήδη δημοφιλές στην Ιαπωνία – θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη μέχρι το 2022 το αργότερο. Τοποθετημένο στη νέα ιδέα IMQ της μάρκας, η οποία σηματοδοτεί την επερχόμενη Qashqai, το σύστημα μετάδοσης κίνησης συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα με μια γεννήτρια ισχύος, μια μπαταρία και έναν ηλεκτρικό κινητήρα για να οδηγήσει το όχημα.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• 2019 Γενεύη Αυτοκινήτου: Ζωντανή κάλυψη
Όπως το σύστημα τοποθετημένο στο Karma Fisker, το Nissan’s E-Power Drivetrain λειτουργεί χρησιμοποιώντας τον βενζινοκινητήρα για να φορτίσει τις μπαταρίες του αυτοκινήτου, οι οποίες εξουσιώνουν τον ηλεκτρικό κινητήρα, οδηγώντας το αυτοκίνητο.
Στην Ιαπωνία είναι τοποθετημένη στο σημείωμα Hatchback και Serena People Carrier. Επί του παρόντος, πάνω από το 70 % των σημειώσεων και περίπου το 50 % των serenas που πωλούνται στην Ιαπωνία είναι εξοπλισμένα με το σύστημα κίνησης E-Power.
Μιλώντας στο Auto Express στο πάτωμα της επίδειξης, ο προϊστάμενος του παγκόσμιου προϊόντος της Nissan Ivan Espinosa εξήγησε: “Ο κύριος στόχος μας είναι η μπαταρία EV και μεταβιβάζουμε σταδιακά σε αυτό. Το E-Power είναι ο δεύτερος πυλώνας, καθώς μας επιτρέπει να γεφυρώσουμε την τεχνολογία EV. Μπορούν να υπάρχουν μαζί. Υπάρχουν πελάτες και για τους δύο και νομίζω ότι σε χρονικό διάστημα πέντε έως δέκα ετών θα εξακολουθεί να συμβαίνει.

Related Post

leave a Comment