Η BMW Holoactive Touch Holographic Interior Concept αποκάλυψε στο CES 2017

Posted On
Posted By lskma

Η BMW έχει αποκαλύψει την πιο τρέχουσα δημιουργία ψυχαγωγίας στο 2017 Consumer Electronics Show. Το φουτουριστικό σύστημα HoloActive Touch Display αναπτύσσεται στην τεχνολογία ελέγχου χειρονομίας AirTouch που παρατηρείται στο CES την ίδια χρονική στιγμή πέρυσι.
Το σύστημα HoloActive Touch συνδυάζει αυτό το σύστημα ελέγχου χειρονομίας με οθόνες αφής και τεχνολογίας παρόμοια με εκείνα των οθονών Head-up για να δημιουργηθεί μια εντελώς νέα εσωτερική διάταξη. Οι πληροφορίες και οι έλεγχοι διαρρέουν από την οθόνη στην κεντρική κονσόλα και είναι ιδανικά στα δάχτυλα του οδηγού.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• CES 2017: Τα περισσότερα τρέχοντα νέα τεχνολογικά νέα
Όλες οι λειτουργίες που εμφανίζονται στις οθόνες μπορούν να αντιμετωπιστούν χωρίς φυσική επαφή – ένα CAM παρακολουθεί το χέρι του οδηγού, καταγράφοντας τη θέση του δακτύλου και ανιχνεύοντας όταν έρχεται σε επαφή με μία από τις ολογραφικές προβολές.
Ο αυτοκινητιστής πρέπει επίσης να παρουσιάσει “απτική ανατροφοδότηση” κατά την κύλιση μέσω των εικονικών μενού μέσω υπερήχων κυμάτων.
Είναι μια ματιά στο μέλλον σίγουρα, και ένα μέλλον που μπορεί να μην είναι πολύ μακριά. Το 2015, η BMW έκανε το ντεμπούτο της τεχνολογίας ελέγχου χειρονομίας που διατίθεται τώρα στα τρέχοντα μοντέλα σειράς 7 και 5 σειρών, θέτοντας ένα προηγούμενο που η τεχνολογία κανονικά εμφανίζεται προορίζεται για μελλοντική παραγωγή.
Το HoloActive Touch θα αποτελέσει το κεντρικό κομμάτι του θέματος της BMW για το CES. Είναι μέρος της BMW I Inside Future Study, η οποία θα παρουσιάσει “την εμπειρία κινητικότητας που θα χρησιμοποιηθεί από αβίαστα συνδεδεμένα και αυτόνομα αυτοκίνητα και φορτηγά στο μέλλον”. Η εκπομπή ξεκινά στις 3 Ιανουαρίου.
Διαβάστε όλα όσα γνωρίζουμε για το 2017 Consumer Electronics Show εδώ.

leave a Comment