Automobile

Το Chevrolet Colorado εκτεθειμένο

Posted On
Posted By lskma

Η παραλαβή Chevrolet Colorado έχει αποκαλυφθεί στο Los Angeles Motor Show. Μπορεί να είναι αρκετά τεράστιο από τις απαιτήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου, ωστόσο η Chevrolet καλεί στο Κολοράντο μια παραλαβή μεσαίου μεγέθους, αν και παραδέχεται ότι η πλειοψηφία των αμερικανικών αγοραστών είναι μετά από φορτηγά πλήρους μεγέθους.
• LA Motor Show
“Η στρατηγική μας είναι απλή: ικανοποιεί τις ανάγκες της ευρύτερης δυνατότητας πελατών, καθώς και να τους επιτρέψει να επιλέξουν ακριβώς το σωστό φορτηγό για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους”, δήλωσε ο Mark Reuss, πρόεδρος της GM της Βόρειας Αμερικής. “Το ολοκαίνουργιο Κολοράντο επωφελείται από το στερεό θεμέλιο που καθιέρωσε το Silverado, καθώς και επανεμφανίζει το φορτηγό μεσαίου μεγέθους, αναζωογονώντας το τμήμα ακριβώς την ίδια στιγμή”.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το Κολοράντο προσφέρεται με δύο κινητήρες. Ένας τετρακύλινδρος ενσωματωμένος τετρακύλινδρος 2,5 λίτρων 190bhp καθώς και 298bhp 3,6 λίτρων V6. Η Chevrolet δηλώνει ότι αρκεί για να κάνει το Κολοράντο το πιο ισχυρό φορτηγό στην τάξη του. Εκτός από το γεγονός ότι θα πρέπει να είναι αν είναι σε απευθείας σύνδεση, όπως και η Chevrolet δηλώνει ότι μπορεί να ρυμουλκήσει περισσότερους από τρεις τόνους. Υπάρχει επίσης ένα πετρέλαιο 2,8 λίτρων που προσφέρεται, το οποίο είναι μοναδικό για αυτή την κατηγορία φορτηγού.
Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρία διαφορετικά bodystyles του Κολοράντο: μια παρατεταμένη καμπίνα, που διαθέτει κρεβάτι τόνου έξι ποδιών ή καμπίνες ομάδας είτε με κρεβάτι τόνου πέντε ή έξι ποδιών.
Υπάρχουν πολλές ανέσεις δημιουργίας που μοιάζουν με αυτοκίνητα, επίσης, όπως μια οθόνη αφής οκτώ ιντσών, κάμερες οπίσθιας προβολής καθώς και προειδοποίηση αναχώρησης λωρίδων. Ορίζετε προφανώς εξαρτάται από το επίπεδο TRIM που επιλέγετε, με WT, LT καθώς και διαθέσιμες επιλογές Z71. Επιπλέον, υπάρχουν παραλλαγές με δύο τροχούς ή με τετράτροχο.
Μην περιμένετε να δείτε το Κολοράντο προς πώληση στο Ηνωμένο Βασίλειο σύντομα. Είναι πιθανότατα λίγο και τεράστιο για τους δρόμους μας ούτως ή άλλως, ειδικά όταν σκέφτεστε ότι ο κύκλος στροφής των 41 ποδιών προσφέρεται ως θετικό από το Chevrolet.

Related Post

leave a Comment