Το κλείσιμο των οδών μας κοστίζει £ 1 δισ. Πέρυσι

Posted On
Posted By lskma

άγρια ​​ζώα, παιδιά χωρίς επίβλεψη, περιπλανώμενοι πεζοί και καταρρέουσες οδοί ήταν μόνο μερικοί από τους λόγους για τα κλεισίματα των αυτοκινητοδρόμων και της οδού A-Road το 2014.
Συνολικά, υπήρχαν σχεδόν μισό εκατομμύριο περιπτώσεις όπου μια ζωντανή λωρίδα έπρεπε να κλείσει, με 44 διαφορετικούς λόγους που έδωσαν οι αυτοκινητόδρομοι της Αγγλίας σε στοιχεία που αποκαλύφθηκαν στο Ινστιτούτο Προχωρημένων οδηγών (IAM). Το πιο συνηθισμένο ήταν ένα σπασμένο αυτοκίνητο, που αντιπροσωπεύει σχεδόν το ήμισυ των 443.590 κλεισίματος λωρίδων.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Δοκιμές MPG πραγματικού κόσμου ακόμα 5 χρόνια μακριά
Οι πεζοί που περιπλανιούνται για να ζήσουν λωρίδες αντιπροσώπευαν 12.759 κλεισίματα – το τρία τοις εκατό όλων των συμβάντων. Επιπλέον, αναφέρθηκαν 122 παιδιά χωρίς επίβλεψη.
Τα ζώα χαλάρωσαν στους δρόμους – συμπεριλαμβανομένων των κύκνων, των ελαφιών, των αλόγων και των βοοειδών – προκάλεσαν σχεδόν 4.000 κλεισίματα και ακόμη περισσότεροι 567 σκαφών σταμάτησαν την κυκλοφορία οδηγώντας στην λανθασμένη πλευρά του δρόμου. Υπήρχαν επίσης 856 απόπειρες αυτοκτονίες που απαιτούσαν δράση, αποκάλυψαν τα στοιχεία.
Η Sarah Sillars, διευθύνων σύμβουλος της IAM, δήλωσε ότι ήταν “απαράδεκτο” ότι 5.700 κλεισίματα οφειλόταν σε λακκούβες και έδειξαν τις μεγάλες επενδύσεις που απαιτούνται σε δρόμους σε ολόκληρη τη χώρα. Πρόσθεσε: “Αυτό δεν είναι κάτι που η Αγγλία μπορεί να είναι ευτυχής.”
Άλλοι πολύ πιο συνηθισμένοι λόγοι για το κλείσιμο μιας λωρίδας περιελάμβαναν προγραμματισμένα οδικά έργα – όπου οι αυτοκινητόδρομοι της Αγγλίας ενήργησαν μπροστά από το έργο – και οι διοικητικοί έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν από την αστυνομία, συμπεριλαμβανομένων των αναφορών για ασταθή οδήγηση και δυνητικά απροσδόκητα αυτοκίνητα. Τα κλεισίματα – και οι προκύπτουσες καθυστερήσεις – κοστίζουν την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου, εκτιμάται ότι £ 1 δισ.
Ο Sillars κατέληξε στο συμπέρασμα: “Δείχνει ότι οι άνθρωποι δεν αντιμετωπίζουν τις βασικές οικονομικές αρτηρίες μας με το σεβασμό που τους αξίζουν. Οι πεζοί, τα παιδιά και τα αντικείμενα που έχουν πετάξει στο δρόμο δεν πρέπει ποτέ να συμβαίνουν. “Μια εκστρατεία εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης που ξεκινά από την σχολική ηλικία είναι απαραίτητη.”
Κύριοι λόγοι για το κλείσιμο των οδών του Ηνωμένου Βασιλείου το 2014
Περιστατικό του συνόλου
Breakdown185.45741 τοις εκατό
Προγραμματισμένα roadworks61.58714 τοις εκατό
Πανεπιστημιούπολη – άλλα 36.0428 τοις εκατό
Σύγκρουση οδικής κυκλοφορίας – χωρίς τραυματισμό 29.6567 τοις εκατό
Διοίκηση (π.χ. αστυνομικοί έλεγχοι) 23.7055 %

Τι μπορεί να γίνει για να αποφευχθεί το κλείσιμο των δρόμων στο Ηνωμένο Βασίλειο; Δώστε μας τις σκέψεις σας στην ενότητα σχολίων TE παρακάτω …

leave a Comment