10 καλύτερα τραγούδια για οχήματα

Posted On
Posted By lskma

Τι είναι αυτό που επηρεάζει καλλιτέχνες, καθώς και συνθέτες να κάνει τη μουσική; τα κίνητρα ξεκινά με μια αίσθηση, μια που σας οδηγεί να δημιουργήσετε. Για όποιον θέλει αυτοκίνητα, ή ακόμα και απλά να τους εκτιμά, ότι το συναίσθημα γεννιέται από την οδήγηση ενός. Είτε πρόκειται για ένα μακρύ μοναχικό αυτοκινητόδρομο, ή μια απόδραση στην έρημο, την οδήγηση ενός οχήματος έχει πάντα έφερε αυτά τα συναισθήματα.

Την επόμενη φορά που θα σχεδιάσετε σε ένα μεγάλο δίσκο, να έχετε κατά νου για να έχουν αυτά για τη λίστα αναπαραγωγής σας. Όχι μόνο θα σας ενθουσιάσει με το αυτοκίνητο πολύ περισσότερο όμως οι μελωδίες είναι περίπου οχήματα πάρα πολύ:

Τα οχήματα – κίνησης

Ένα πανέμορφο μελωδία με στίχους που θα μπορούσαν να είναι είτε για το αγαπημένο του οχήματός σας ή ένα αγαπημένο πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση, οι στίχοι μιλούν για τους ανθρώπους ή μηχανές που εξαρτώνται από σας να τους φροντίσει. Κυκλοφόρησε το 1984, αυτό και μόνο ήταν ένα διάγραμμα-άριστο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη.

Tracy Chapman – γρήγορη αυτοκινήτου

Αυτή η μελωδία είναι όλα σχετικά με τη διαφυγή μια ζωή που δεν αισθάνεται αξίζει να ζει. Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, μελωδική φωνή Tracy Chapman του προσδίδει αξιοπιστία στην απαίτηση να πάρει ακριβώς στο όχημά σας, καθώς και με το αυτοκίνητο από τα προβλήματά σας. που κυκλοφόρησε το 1988, αυτό και μόνο ψηφίστηκε 167η σε Rolling Stone την καταχώριση των 500 μεγαλύτερα τραγούδια όλων των εποχών.

Bruce Springsteen – Racing στο δρόμο

Λίγα τραγούδια αποκαλύπτουν την καθαρή όπως των οχημάτων, όπως μόνο αγωνιστικά το αφεντικό στην οδό. Οι συγκινητικό περιστρέφεται μελωδία γύρω από τα θέματα του άντρα όσο και της μηχανής, σύρετε αγωνιστικά, καθώς και χαμένη αγάπη. Η μελωδία κυκλοφόρησε στο απόγειο της καριέρας του Springsteen το 1978 αν και δεν μπορεί να φτάσει τα ύψη του χορού στο σκοτάδι ή που γεννήθηκαν στις ΗΠΑ, αυτό και μόνο είναι η μετακίνηση ως το πιο δημοφιλές single, The River, ωστόσο, με θέμα γύρω από τα αυτοκίνητα.

Οι Eagles – πάρτε εύκολο

Η ανοικτή εθνική οδό, ακριβώς πώς να σε απευθείας σύνδεση ζωή σας, καθώς επίσης και τα κορίτσια, πάρτε απλά από The Eagles είναι μια μελωδία που φέρνει το στυλ των «ξεφύγουν τα προβλήματά σας» στη ζωή με παραδοσιακό τρόπο. Το πρώτο κομμάτι στο ντεμπούτο άλμπουμ τους, αυτή η μελωδία γίνεται Winslow, Αριζόνα μάλλον γνωστή πάρα πολύ.

Queen – Είμαι όπως με My Car

Μεταξύ των πολλών γνωστών μελωδίες μέλος του συγκροτήματος Ρότζερ Τέιλορ στον κατάλογο Queen, αυτή η μελωδία ήταν πραγματικά ένα σημείο διαφωνίας εντός της ζώνης ως τραγουδιστής, Freddie Mercury, δεν ήθελε αυτό και μόνο να λειτουργεί το 1975 το άλμπουμ Μια νύχτα τους στην όπερα. Παρόλα αυτά, το πάθος του Taylor για την οδήγηση είναι εμφανής σε αυτό το λίκνισμα μόνο.

Radiohead – δολοφόνος Αυτοκίνητα

Αυτό και μόνο από Radiohead είναι ένα φανταστικό ακόμα ζοφερή τραγούδι, τονίζεται από την αξιοποίηση των πιο αργή κιθαριστικά riffs. Οι στίχοι μιλούν για τους κινδύνους, καθώς και τους κινδύνους της οδήγησης, καθώς και γρήγορη, η οποία είναι ο λόγος για τα οχήματα όνομα δολοφόνος είναι μάλλον apt. που κυκλοφόρησε το 1995, τα ενιαία χαρακτηριστικά για το δεύτερο στούντιο άλμπουμ της μπάντας, τις στροφές.

Οι πόρτες – Roadhouse Blues

Αυτό και μόνο, Roadhouse Blues, είναι ένας συνδυασμός των blues, καθώς και ροκ για το ανοιχτό δρόμο, καθώς και την απαίτηση να κρατήσει την οδήγηση, καθώς κινείται προς τα εμπρός. μία από τις θύρες καλύτερα τραγούδια κατά τη γνώμη μου, ήταν πρώτη κυκλοφόρησε ως single από το ξενοδοχείο άλμπουμ Morrison Μάρτιο 1970. Προφανώς, όταν η εγγραφή, ο Jim Morrison ήταν τόσο μεθυσμένος που πήγε σε “πλήρη μπλουζ λειτουργία τραγουδιστή”, δήλωσε ο παραγωγός Paul A. Rothchild.

Metallica – Καύσιμα

Προσπαθήστε ακούγοντας αυτή την μελωδία, πριν να επιλέξουν ένα αυτοκίνητο, καθώς αυτό θα έχετε τόσο αντλούνται, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι οι αρχές μπορεί να σας τραβήξει πάνω. καυσίμου είναι ένα υψηλών οκτανίων ροκ ύμνο που λέει, «Θέλω να οδηγούν τόσο γρήγορα όσο αυτές οι τέσσερις τροχοί θα πάει.»

AC / DC – Highway to Hell

Highway στις ανάγκες κόλαση πολύ λίγο εισαγωγής. Αυτό και μόνο, καθώς και το άλμπουμ του ακριβώς το ίδιο όνομα, από το αυστραλιανό ροκ συγκρότημα ήταν υψηλό σε κάθε γράφημα, επειδή την απελευθέρωσή του το 1979. Δυστυχώς, ήταν το τελευταίο άλμπουμ που χαρακτηρίζει τραγουδιστής Bon Scott, ο οποίος πέθανε από δηλητηρίαση από αλκοόλ στην Φεβρουάριο του 1980.

leave a Comment