Automobile

Το νέο 2021 BMW I1 Electric Hatch για να ενταχθεί στην ποικιλία

Posted On
Posted By lskma

BMW Τα αφεντικά έχουν αποκλειστεί αποκλειστικά στο αυτοκίνητο αποκαλύπτουν ότι ένα entry-level, ηλεκτρικό hatchback που βασίζεται στη σειρά 1 είναι στο σχέδιο προϊόντων. καθώς και αυτό μπορεί να είναι εδώ ήδη από το 2021.
Η γερμανική εταιρεία περιέγραψε μια τεχνική ηλεκτροδότησης κάτω από την οποία 12 τελείως ηλεκτρικά αυτοκίνητα και φορτηγά καθώς και 13 υβρίδια plug-in θα εμφανιστούν σε εκθεσιακούς χώρους τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Η BMW στοχεύει στο πολύ πιο ασφάλιστρο καθώς και πολύ πιο προσοδοφόρα τμήματα αρχικά. Το πρώτο που θα εμφανιστεί θα είναι το IX3 SUV, το οποίο συμμορφώνεται με το Saloon I4 καθώς και από την τεχνολογική ναυαρχίδα της BMW, το SUV Inext.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και φορτηγά προς πώληση καλύτερα τώρα
Ωστόσο, ο επικεφαλής της διαίρεσης I της BMW, Robert Irlinger, πρότεινε τώρα ότι οι ευέλικτες αρχιτεκτονικές αυτοκινήτων της BMW θα επιτρέψουν στην επιχείρηση να ελέγξει την επιλογή για να καθιερώσει πολύ πιο προσιτά καθώς και μικρότερα ηλεκτρικά οχήματα. “Ακόμη και στο σχεδιασμό μπροστινής κίνησης θα δείτε εντελώς ηλεκτρισμένα αυτοκίνητα”, μας είπε. “Θα δείτε ηλεκτροδότηση σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιό μας. Μπορούμε να επεξεργαστούμε την κίνηση του μπροστινού τροχού εκτός από τις πλατφόρμες με οπίσθια τροχιά, καθώς και και οι δύο είναι σε θέση να δείξουν όλες τις τεχνολογίες-οι πελάτες μας έχουν τη δύναμη της επιλογής.
“Ό, τι και αν ζητούν να πάρουν-ένα plug-in υβριδικό X3, μια πλήρως ηλεκτρική σειρά 4. Αυτό είναι ένα τεράστιο βήμα καθώς και μια τεράστια τροποποίηση στη στρατηγική μας. “

Related Post

leave a Comment