“Οι εταιρείες αυτοκινήτων ξοδεύουν την τύχη που προσελκύουν πελάτες – μόνο για να τους διαχειριστούν θορυβώδη”

Posted On
Posted By lskma

πάρα πολύ πολλές εταιρείες λιανικής πώλησης αυτοκινήτων, η εξυπηρέτηση και η ασφάλιση συνεχίζουν να αφήνουν τους πελάτες βαθιά δυσαρεστημένους. Είτε πρόκειται για περιφρόνηση, άπληστες πολιτικές τιμολόγησης είτε για αντιεπαγγελματική, φαίνεται ότι έχουν καταλάβει ότι οδηγούν τους πελάτες μακριά.
Είναι τρέλα. Ξοδεύουν την τύχη που προσελκύουν πελάτες – μόνο για να τους παραμελούν ή να τους διαχειρίζονται θλιβερά όταν φτάνουν στο showroom ή το τηλέφωνο επάνω. Αποτέλεσμα? Οι δυσαρεστημένοι καταναλωτές περπατούν – στα χέρια μιας από τις πολλές επιχειρήσεις που κατανοούν και παραδίδουν την ικανοποίηση των πελατών.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Καλύτεροι και χειρότεροι αντιπρόσωποι αυτοκινήτων 2015
Το ξέρω αυτό γιατί είμαι αυτός ο καταναλωτής. Είμαι επίσης οπαδός του Volkswagens. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχω πάρει και ανήκε σε πολλά, και εξακολουθώ να κατέχω ένα ζευγάρι. Αλλά η «εμπειρία του πελάτη» (ή η έλλειψή τους) υπέμεινα πρόσφατα κατά την αγορά ενός ολοκαίνουριου VW Plus Under Warranty Servicing και Repair Work από μια αντιπροσωπεία franchise ήταν τόσο θλιβερή που δεν είμαι βέβαιος ότι θα παραδώσω μια άλλη δεκάρα σε άλλο αξιωματούχο VW έμπορος ξανά.
Σίγουρα, αν ήμουν στην αγορά για ένα αυτοκίνητο της πόλης, θα παραμελούσα την πρώτη μου επιλογή (VW’s Up! – Το Παγκόσμιο Ατομικό Κόμμα του 2012) και επιλέξτε ένα Citigo ή 108 αντ ‘αυτού. Γιατί; Λόγω του δικτύου αντιπροσώπων της VW σε σύγκριση με το Skoda ή το Peugeot.
• Καλύτερες νέες προσφορές αυτοκινήτων
Είναι bonkers ότι αυτός ο αφοσιωμένος πελάτης μπορεί να σταματήσει να παίρνει VWS – όχι επειδή έχει πρόβλημα με τα αυτοκίνητα, αλλά επειδή αυτός και πολλοί άλλοι Loyalists έχουν προβλήματα με το αποτυχημένο δίκτυο που πωλεί, υπηρεσίες και επισκευές τους υπηρεσίες. Κακώς.
Είναι μια παρόμοια συμφωνία κατά την αγορά ασφάλισης. Έχω πάρει πολιτικές από την ΑΑ πριν, αλλά οι τιμές της είναι παράλογα υψηλές. Ακόμη χειρότερα είναι πολύ περισσότερα από, η ασφαλιστική εταιρεία που προσπάθησε πρόσφατα να αυξήσει την τιμή της πολιτικής μου κατά 50 % κατά την ανανέωση του χρόνου. Είναι ντροπή συμπεριφορά όπως αυτή που θέτει τους παίκτες μακριά.
• Καλύτερο κάλυμμα κατάρρευσης
Τα αποδεικτικά στοιχεία από εμένα και οι 61.000 αναγνώστες που συμμετείχαν στην πολύ πρόσφατη έρευνα για την εξουσία του αυτοκινήτου είναι σαφείς-η αποτυχία των μεγάλων εμπορικών σημάτων πρέπει να σταματήσει την αλαζονεία και την περιφρόνηση, να αρχίσει να χαμογελάει και να αρχίζει να παρέχει καλύτερη ποιότητα και τιμολόγηση.
Αν όχι, εγώ και πολλοί άλλοι θα αναγκαστούν να καταστραφούν σε αξιόλογες αντίπαλες επιχειρήσεις που έχουν πολύ περισσότερο σεβασμό για εμάς, τις απαιτήσεις μας, τις κάρτες πιστωτικών βαθμολογιών μας και τα βιβλία μας. Και, πιστέψτε με, θα το κάνουμε.

Τώρα πείτε μας τι πιστεύετε για το αυτοκίνητό σας, τον αντιπρόσωπο, την ασφάλιση και την κάλυψη της κατάρρευσης στην έρευνα του 2016 Moorist Power!

leave a Comment