Automobile

Ο επικεφαλής της ισχύος προειδοποιεί ότι η χρέωση των ηλεκτρικών οχημάτων μπορεί να προκαλέσει διακοπές

Posted On
Posted By lskma

Η αυξανόμενη δημοτικότητα των ηλεκτρικών οχημάτων μπορεί να προκαλέσει διακοπές εάν δεν πραγματοποιηθεί κατάλληλη επένδυση στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας, προειδοποίησε ένας κορυφαίος διαχειριστής ενέργειας.
Ο Scott Mathieson, ανώτερος διευθυντής της SP Energy Networks, ένας χειριστής ενεργειακών δικτύων υπεύθυνων για τις εγκαταστάσεις σε μέρη της Σκωτίας, της Ουαλίας, του Cheshire καθώς και του Shropshire, προειδοποίησε ότι η πρόσθετη ζήτηση για την επαναφόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζητήματα. “Καθώς το σύστημα ωθείται πέρα ​​από τη μέγιστη χωρητικότητα, ο κίνδυνος των περιφερειακών διακοπών, καθώς και οι ανησυχίες για την ασφάλεια, θα μπορούσαν να καταλήξουν να είναι πραγματικότητα” εάν οι φορείς εκμετάλλευσης “εμποδίζονται να αναλάβουν επαρκείς επενδύσεις”, δήλωσε ο Mathieson.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Βρετανική βενζίνη καθώς και τιμές ντίζελ: η δεξαμενή αποθήκευσης βενζίνης αυξάνεται £ 7 το χρόνο
Σε επιστολή που γράφτηκε στον εκτελεστικό διευθυντή της OFGEM, η κυβερνητική ρυθμιστική αρχή για την ηλεκτρική ενέργεια καθώς και τις αγορές αερίου, ο Mathieson προειδοποίησε εκείνους που ζουν στην ύπαιθρο ήταν πολύ με κίνδυνο των διακοπών: “Καθώς η διείσδυση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων αυξάνεται, το αποτέλεσμα αυξάνεται να είναι εκτός προσφοράς θα αισθανόταν πολύ πιο έντονα από τους αγροτικούς πελάτες, με τη Σκωτία να έχει δυσανάλογο αριθμό. ”
Η επιστολή του Mathieson, που φαίνεται από το Sunday Mail, προειδοποιεί επίσης ότι οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων μπορεί να είναι λανθάνοντες εάν το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας αποτύχει. “Εάν οι πελάτες αυτοί είναι εκτός προσφοράς, καθώς εξαρτώνται από την ηλεκτρική τους ενέργεια για τη μεταφορά τροφοδοσίας, τότε θα ήταν εξαιρετικά απομονωμένες καθώς και ευάλωτες. Θέλουμε να αποτρέψουμε μια περίσταση όπου αυτοί οι πελάτες δεν έχουν καμία μεταφορά για να εξαλειφθούν από επικίνδυνες καταστάσεις. ”
Μία από τις υποχρεώσεις της OFGEM είναι να διασφαλίσει ότι οι πελάτες ενέργειας δεν ασχολούνται με τους ακραίες λογαριασμούς, καθώς και η ρυθμιστική αρχή ορίζει τα όρια για το πόσο απόδοση των επενδυτικών ενεργειακών επιχειρήσεων μπορούν να κάνουν από τις χρεώσεις των καταναλωτών. Προηγούμενη ερευνητική μελέτη από την OFGEM που ανακάλυψε εάν το 40 % των σημερινών ιδιοκτητών οχημάτων λάβει ένα ηλεκτρικό όχημα, σχεδόν το ένα τρίτο όλων των δικτύων χαμηλής τάσης (τα οποία φέρνουν ισχύ από μετασχηματιστές σε σπίτια) θα πρέπει να αναβαθμιστούν.
Ένας εκπρόσωπος της OFGEM δήλωσε ότι ο οργανισμός “εξετάζει τις ρυθμίσεις χρηματοδότησης για το επόμενο σύνολο ελέγχων κόστους που θα διαρκέσουν από το 2021, καθώς και για την καθιέρωση κινήτρων για να παρακινήσουν τα άτομα να είναι ευπροσάρμοστα για το πότε θα αμοιβούν τα ηλεκτρικά τους οχήματα.
Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την κυβέρνηση καθώς και με την αγορά για να διασφαλίσουμε ότι η ιδανική κατευθυντήρια γραμμή βρίσκεται σε τοποθεσία για να υποστηρίξει την ενίσχυση της χρήσης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, τη διατήρηση ενός αξιόπιστου δικτύου καθώς και για να βεβαιωθείτε ότι το κόστος του ενεργειακού συστήματος είναι εξαπλωμένη δίκαια ».

Είναι η προοπτική ηλεκτρική ενέργεια δεν σας κρατά πίσω από το να πάρετε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Ας καταλάβουμε στα παρακάτω σχόλια …

Related Post

leave a Comment