Automobile

«Μάθετε τον νέο κωδικό αυτοκινητόδρομου καθώς και μπορείτε να σώσετε ζωές»

Posted On
Posted By lskma

για τη συντριπτική πλειοψηφία μας, το πιο επικίνδυνο πράγμα που θα κάνουμε σήμερα είναι να οδηγήσετε ένα αυτοκίνητο, να περπατήσετε ή να διασχίσετε έναν δρόμο ή να ταξιδέψετε α. ποδήλατο σε δημόσιο αυτοκινητόδρομο. Τεράστια χρήματα από την κεντρική κυβέρνηση πρέπει-ωστόσο σχεδόν σίγουρα δεν θα είναι-δαπανώνται στους δρόμους μας για να εξασφαλίσουν ότι δεν μετατρέπεται σε ένα τραγικό, μερικές φορές πρόβλημα που τελειώνει η ζωή. Ωστόσο, από τις βελτιώσεις των εγκαταστάσεων, την πρόσληψη περισσότερων μπάτσων κυκλοφορίας στο διαδίκτυο, καθώς και μια μακρόχρονη, η εθνική αξιολόγηση των ορίων ταχύτητας θεωρείται επίσης δαπανηρή. Οι πολιτικοί δεν μπορούν να εκσφενδονιστούν.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Στο άλλο άκρο της κλίμακας, ένας οδηγός μπορεί να επενδύσει ένα ασήμαντο £ 50 αυτή τη στιγμή για να μειώσει σημαντικά τις δυνατότητές του να συμπεριληφθεί σε ένα prang σε αυτή την πιο επικίνδυνη εποχή του χρόνου. Ελέγξτε με τι συμμορφώνεται καθώς και μπορείτε να σώσετε μια ζωή – ενδεχομένως τη δική σας.

2022 Αλλαγές κώδικα αυτοκινητόδρομου: 7 εκατομμύρια οδηγοί που δεν ενημερώνονται για νέους κανόνες για αυτοκίνητα, ποδηλάτες καθώς και HGVs

Πρώτα επάνω, αγοράστε ένα φυσικό αντίγραφο ενός αμφισβητήσιμου νέου βιβλίου-ο κώδικας αυτοκινητοδρόμου 2022-όταν δημοσιεύεται την άνοιξη, οπότε συνειδητοποιείτε τις μερικές φορές μυαλνοειδείς νέες ρυθμίσεις που περιέχει. Μετά από αυτό, επενδύστε περίπου £ 25, οργανώνοντας μια συνεδρία μιας ώρας με έναν εκπαιδευτή οδήγησης, ο οποίος θα εκτιμήσει την οδήγησή σας. Θα ανακαλύψετε ένα φοβερό πολύ για τις μεγάλες και κακές σας συνήθειες.

Related Post

leave a Comment