Automobile

128 μίλια / ώρα σε ζώνη 30mph! Οι χειρότεροι ταχύτητες του Ηνωμένου Βασιλείου αποκάλυψαν

Posted On
Posted By lskma

Οι χειρότερες επιταγές επιτάχυνσης που αλιεύονται σε κάμερες ασφαλείας σε όλη την Αγγλία και την Ουαλία έχουν αποκαλυφθεί, με δύο χρονικά διαστήματα 146 μίλια / ώρα.
Πιάστηκε στο M25 στο Kent, οι δύο αυτοκινητιστές ταξίδευαν στο διπλάσιο του νόμιμου ορίου ταχύτητας πριν σταματήσουν από την αστυνομία του Kent.
Τα δεδομένα, που αποκαλύφθηκαν από το Ινστιτούτο Προχωρημένων αυτοκινητιστών μετά από αίτημα ελευθερίας πληροφοριών, έδειξαν επίσης ότι ένας αυτοκινητιστής πιάστηκε να κάνει 128 μίλια / ώρα σε ζώνη 30 μίλια / ώρα – υπερβαίνει το όριο κατά 98 μίλια / ώρα.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Αγορά καυσίμου στο τηλέφωνό σας με νέα εφαρμογή
Από τις 36 αστυνομικές δυνάμεις που ανταποκρίθηκαν στο IAM, όλοι εκτός από αυτούς είχαν καταγράψει τουλάχιστον μία περίπτωση επιτάχυνσης με επιτάχυνση επιτάχυνσης σε πάνω από 110 μίλια / ώρα.
Ο τελικός ταχύτητα της Ουαλίας ήταν ένα άτομο που καταγράφηκε στα 136 μίλια / ώρα στο A5 Ty Nant στο Dinmael Road στο Conway, το οποίο έχει όριο 60 μίλια / ώρα.
Ο υψηλότερος αριθμός που καταγράφηκε σε ζώνη 50mph ήταν 120 μίλια / ώρα, από την αστυνομία του Nottinghamshire στην οδό Beckingham A631. Και η χειρότερη ταχύτητα που τραβήχτηκε σε μια οδό 40mph ήταν 115 μίλια / ώρα στην A10 Great Cambridge Road στο Cheshunt, Hertfordshire.
• Καλέστε την αυστηρότερη πολιτική διαγραφής αυτοκινήτων
Η Sarah Sillars, Διευθύνων Σύμβουλος της IAM, δήλωσε: “Είναι απογοητευτικό να πούμε ότι ορισμένοι χρήστες του δρόμου δείχνουν τέτοια παραβίαση για την ασφάλεια όλων των άλλων χρηστών του δρόμου – πεζούς, ποδηλάτες, μοτοσικλετιστές και άλλους οδηγούς.
“Σε ταχύτητες 140 μίλια / ώρα ένα άτομο ταξιδεύει σε σχεδόν δυόμισι μίλια το λεπτό. Με αυτή την ταχύτητα είναι απλά αδύνατο να αντιδράσουμε σε οτιδήποτε μπορεί να συμβεί μπροστά σας. ”
Χρειαζόμαστε σκληρότερες κυρώσεις για να αποτρέψουμε τους οδηγούς ταχύτητας; Πείτε μας τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Related Post

leave a Comment