Automobile

«Αυτό δεν είναι μια εκπομπή αυτοκινήτου:» Η Volvo σχεδιάζει μια κενή στάση στο LA Motor Show

Posted On
Posted By lskma

Volvo σχεδιάζει μια τολμηρή μετεγκατάσταση για το φετινό LA Motor Show. Εμφανίζεται εντελώς με άδειο χέρι.
Αντί να προσκολλάται στο «Concept Car που καλύπτεται με ένα λαμπερό πανί», η Volvo επέλεξε να χρησιμοποιήσει το LA Motor Show ως πλατφόρμα για μια συζήτηση σχετικά με την «έννοια ενός αυτοκινήτου» και το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• LA Motor Show 2018: Προεπισκόπηση
Το περίπτερο της εταιρείας δεν θα διαθέτει ένα περιστρεφόμενο μνημείο σε δέρμα, πολυτέλεια και ιπποδύναμη, αλλά μια σειρά διαδραστικών διαδηλώσεων σχετικά με τις υπηρεσίες συνδεσιμότητας και την αυτόνομη οδήγηση.
Το κεντρικό κομμάτι της βάσης θα είναι μια εύκολη δήλωση, γλυπτική από το ξύλο, διαβάζοντας «αυτό δεν είναι ένα αυτοκίνητο».
Ο Mårten Levenstam, του τμήματος τεχνικών προϊόντων της Volvo, δήλωσε κάπως ασυνήθιστα: “Δεν θα κερδίσουμε το βραβείο” Car of the Show “φέτος, αλλά είμαστε άνετοι με αυτό.
9

Το Unorthodox Show Stand της Volvo θα χρησιμοποιηθεί για να παρουσιάσει τις ιδέες της για τα επερχόμενα μοντέλα. Για παράδειγμα, οι διαδηλώσεις θα περιγράψουν τα σχέδια της εταιρείας να κάνει το ήμισυ της ηλεκτρικής της σειράς και το ένα τρίτο της αυτόνομης από τη μέση της επόμενης δεκαετίας.
Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να αποδείξει το σύστημα παράδοσης αυτοκινήτων (μια υπηρεσία που επιτρέπει την παραδοχή των αγροτεμαχίων απευθείας σε συμβατά αυτοκίνητα), της υπηρεσίας ανταλλαγής αυτοκινήτων και της υπηρεσίας συνδρομής αυτοκινήτων, φροντίδα της Volvo.
Μιλώντας για τα σχέδια LA της Volvo, Håkan Samuelsson, διευθύνων σύμβουλος της Volvo Cars, επεσήμανε την αλλαγή στις ευθύνες για τους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Περιέγραψε τον νέο σκοπό της εταιρείας, δηλώνοντας: “Αντί να οικοδομήσουμε και να πωλούμε αυτοκίνητα, θα προσφέρουμε πραγματικά στους πελάτες μας την ελευθερία μετεγκατάστασης με έναν προσωπικό, βιώσιμο και ασφαλή τρόπο”.
Η Volvo ελπίζει να επιτύχει αυτούς τους στόχους μέσω εταιρικών σχέσεων με μακροχρόνιες εταιρείες τεχνολογίας όπως η Amazon, η Google και η NVIDIA και οι εταιρείες εκκίνησης όπως η Luminar και η Zenuity.
Ποιες είναι οι σκέψεις σας σχετικά με το Empty LA Motor Show της Volvo; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω…

Related Post

leave a Comment