Automobile

Οι διώξεις για τη χρήση των κινητών τηλεφώνων κατά την κατεύθυνση κατά το ήμισυ

Posted On
Posted By lskma

ο αριθμός των σκαφών που αλιεύονται χρησιμοποιώντας κινητά τηλέφωνα πίσω από το τιμόνι έχουν μειωθεί κατά το ήμισυ τα τελευταία πέντε χρόνια, σύμφωνα με στοιχεία που είδαν το RAC.
Οι διώξεις για το Smart Phone χρησιμοποιούνται μειώθηκαν κατά 47 % από το 2009 έως το 2014, παρά την ερευνητική μελέτη του τμήματος για την παράδοση (DFT), η οποία δείχνει ότι οι οδηγοί χρησιμοποιούν τηλέφωνα πολύ περισσότερο από ποτέ. Το RAC δηλώνει ότι αυτό υπογραμμίζει μια ανισότητα ανάμεσα σε αυτό που βλέπουν οι αυτοκινητιστές στο δρόμο καθώς και σε ό, τι διώκονται οι οδηγοί.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Οι διώξεις καταγράφονται όταν μια κατάσταση φτάσει στα δικαστήρια. Ένας αυτοκινητιστής μπορεί να κληθεί σε δικαστήριο των δικαστηρίων εάν αγνοούν ή επιλέξουν να δυσκολεύονται μια ειδοποίηση σταθερής χρέωσης (FPN), εάν έχουν ήδη φέρει πολλά σημεία ή εάν το αδίκημα θεωρείται επίσης σημαντικό για ένα FPN.
• Ο νέος ιστότοπος σάς επιτρέπει να επιθεωρήσετε τα αυτοκίνητα του Ηνωμένου Βασιλείου και τα χιλιόμετρα φορτηγών καθώς και το ιστορικό MOT online
Τα FPNs, που εκδίδονται από τις αρχές στο δρόμο, είναι μια πολύ πιο τυπική μέθοδος χειρισμού του αδικήματος, ωστόσο, οι αριθμοί αυτών που εκδίδονται έχουν επίσης πέσει. Μεταξύ του 2011 καθώς και του 2013, ο αριθμός των FPN που εκδόθηκαν για έξυπνο τηλέφωνο χρησιμοποιείται κατά 57 % – από 123.100 σε 52.400.
Η τελευταία έκθεση της DFT σχετικά με τη χρήση κινητών τηλεφώνων κατά τη διάρκεια της οδήγησης δημοσιεύθηκε το 2014, καθώς και έδειξε ώθηση στα ίδια ακριβώς στατιστικά στοιχεία από το 2009. Η χρήση του έξυπνου τηλεφώνου είναι επίσης προοδευτικά ένα στοιχείο που συμβάλλει στα ατυχήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο – το 2014, 492 ατυχήματα ήταν αποτέλεσμα ενός οδηγού που χρησιμοποιεί ένα τηλέφωνο, αυξημένο 40 % το 2010.
• Σκάνδαλο εκπομπών VW: Νεότερα νέα σχετικά με τις ανακλήσεις του κινητήρα EA 189
Ο επικεφαλής των εξωτερικών υποθέσεων RAC, Pete Williams, δήλωσε: “Υπάρχει ακόμα ένα τεράστιο χάσμα ανάμεσα σε ό, τι καθορίζει η νομοθεσία – ότι τα φορητά κινητά τηλέφωνα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται πίσω από το τιμόνι – καθώς και αυτό που βλέπουν οι οδηγοί στους δρόμους μας. Οι Chauffeurs χρησιμοποιούν συνήθως τα τηλέφωνά τους σε φανάρια κόκκινου ιστού ή ακόμα και όταν βρίσκονται σε κίνηση.
“Έχουμε ήδη επισημάνει τις μεγάλες μειώσεις του αριθμού των υπαλλήλων αστυνόμευσης πλήρους απασχόλησης που επηρεάζουν πολυάριθμες δυνάμεις των αρχών. Στα τυπικά σε ολόκληρη τη χώρα υπήρξε μείωση 23 % μεταξύ του 2010 καθώς και του 2014 – υπονοώντας ότι υπάρχουν 1.279 λιγότεροι αξιωματικοί που περιπολούν τους δρόμους μας. Δυστυχώς, λοιπόν, υπάρχουν πλέον πολύ λιγότερες αρχές για την επιβολή μιας νομοθεσίας που αναπτύσσεται για τη διασφάλιση όλων των οδικών ατόμων καθώς και των πεζών “.

Βλέπετε τους αυτοκινητιστές που χρησιμοποιούν τα φορητά τους τηλέφωνα κατά την οδήγηση; Ας καταλάβουμε στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Related Post

leave a Comment