Automobile

Η Toyota Corolla Touring Sports Estate στο ντεμπούτο στο Παρίσι 2018

Posted On
Posted By lskma

Η Toyota αποκάλυψε το New Corolla Touring Sports, το οποίο αντικαθιστά τα εξερχόμενα αθλήματα Auris Touring και πρόκειται να κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο 2018 Paris Motor Show. Το κτήμα πρόκειται να έρθει με τρεις κινητήρες: δύο υβρίδια και μόνο μία συμβατική μηχανή εσωτερικής καύσης.
Οι υβριδικές επιλογές αποτελούνται από 120bhp 1,8 λίτρων μέχρι και μια νέα μονάδα 178bhp 2,0 λίτρων. Ωστόσο, οι αυτοκινητιστές που επιθυμούν ένα πιο παραδοσιακό κινητήρα μπορούν να καθορίσουν μια βενζίνη 114bhp 1,2 λίτρων turbo. Το Touring Sports χρησιμοποιεί το MacPherson Struts στο μπροστινό μέρος και ένα ολοκαίνουργιο σύστημα πολλαπλών ζεύξης στο πίσω μέρος-και για πρώτη φορά σε ένα Corolla, υπάρχει η επιλογή προσαρμοστικής μεταβλητής εναιωρήματος.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Η Toyota Auris επιστρέφει στο όνομα Corolla πριν από το 2019
Ο διαθέσιμος εξοπλισμός (αν και δεν είναι όλα ως στάνταρ) περιλαμβάνει: οθόνη head-up, το σύστημα ήχου JBL Greenedge Premium και η φόρτιση ασύρματου τηλεφώνου. Ενώ ο χώρος φορτίου είναι ένα αξιοπρεπές 598 λίτρα-68 λίτρα περισσότερο από τα σημερινά Auris Touring Sports-και τα φώτα με πλήρη κατεύθυνση βοηθούν στην ολοκλήρωση του πίσω άκρου.
Το μέτωπο των αθλημάτων τουρνουά δείχνει τη σαφή σχέση του με το hatchbacked Corolla που αποκάλυψε νωρίτερα αυτό το έτος, με μια απότομη νέα σχεδίαση και μεγάλη μάσκα. Στο πίσω μέρος υπάρχει ένα απότομα γωνιακό πίσω παράθυρο και ένας προφυλακτήρας που η μάρκα ισχυρίζεται ότι “αντικατοπτρίζει το σχήμα καταμαράν που χαρακτηρίζεται στην τρέχουσα γλώσσα σχεδιασμού της Toyota”.
Οι τιμές και οι ημερομηνίες παραγωγής για το New Corolla Touring Sports δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, αλλά με το hatchback που θα φτάσει στις αρχές του 2019 και αναμένεται να ξεκινήσει γύρω από τις £ 20.000, μην περιμένετε από το κτήμα να απομακρυνθεί πολύ μακριά από αυτό. Επίσης, με το Motor Show του Παρισιού μόλις ένα μήνα μακριά, αναμένετε περισσότερες λεπτομέρειες για να φτάσετε σύντομα.
Ενδιαφέρεστε για τη νέα Toyota Corolla; Διαβάστε την κριτική μας για το hatchback τώρα.

Related Post

leave a Comment