Automobile

«Οι τύποι αυτοκινήτων δεν συνταξιοδοτούνται ποτέ, πηγαίνουν σε υψηλότερα πράγματα»

Posted On
Posted By lskma

ήταν μου όπως τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά που με έφεραν σε αυτή την επιχείρηση το καλύτερο μέρος των τριών δεκαετιών πίσω – καθώς και το ακριβώς ίδιο ισχύει Οι περισσότεροι από τους συναδέλφους μου. Ο ενθουσιασμός της κίνησης, η ομορφιά του στυλ καθώς και η έξυπνη μηχανική είναι αυτό που με ενθουσιάστηκε περισσότερο. Εκτός από το ότι εξακολουθούν να κάνουν.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Δεν ήταν πολύ καιρό πριν από τη γοητεία μου, καθώς και το επιτόκιο για τους εξαιρετικούς χαρακτήρες που υπάρχουν στα αυτοκίνητα και η επιχείρηση φορτηγών κατέληξαν να είναι και μια πραγματική κλήρωση. Για να είμαι στην επιχείρηση τόσων εξαιρετικά εξειδικευμένων ανθρώπων μένει κάτι που πρέπει να τσιμπήσω τον εαυτό μου.
• Ο Ian Callum βγαίνει μετά από 20 χρόνια
Υπάρχουν τρεις άνθρωποι που έχω ικανοποιήσει μόλις πρόσφατα που έχουν όλοι οι ήρωες μου, καθώς και έχουν αφήσει (ή πρόκειται να φύγουν) λειτουργίες που είχαν σημαντική επιρροή σε όλους μας. Θα πρέπει να τονίσω, αυτοί οι άνθρωποι απλά αφήνουν τις λειτουργίες τους – κανείς με δεξιότητες όπως αυτοί οι τύποι δεν αποσύρονται ποτέ.
Την περασμένη εβδομάδα πέρασα ένα απόγευμα στην επιχείρηση του διευθυντή στυλ της Jaguar Ian Callum την παραμονή της δήλωσης ότι έπρεπε να αφήσει το καθήκον που γεννήθηκε για να κάνει.
Λίγες εβδομάδες πίσω ήμουν με τον διευθυντή της Mercedes-Benz Dr Dieter Zetsche λίγες μέρες πριν παραδώσει τα ηνία στον διάδοχό του. “Η αρχική μου επιρροή ήταν ότι μου αρέσει να παράγουν πράγματα καθώς και να έχουν επιρροή στα πράγματα”, μου είπε. Έχει κάνει σίγουρα αυτό, παίρνοντας την επιχείρησή του με μια ταραχώδη περίοδο, καθώς και αφήνοντας σε εξαιρετική κατάσταση για ενδιαφέρουσες στιγμές μπροστά. Αυτή είναι μια κληρονομιά.
Επιστροφή στο σπίτι, ένας απαλά ομιλημένος κύριος έχει κάνει περισσότερα για τις μάρκες που βοήθησε από πολλούς άλλους. Βγείτε μπροστά από τον Paul Buckett, ο οποίος έχει αφήσει την ομάδα PR της Volkswagen στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από μια μακρά καριέρα. Βοηθά να δημιουργήσει ιστορίες, να καθοδηγήσει τα στελέχη καθώς και να κατευθύνει την επιχείρηση που βοήθησε σε μεγάλες στιγμές καθώς και σε κακό. Δεν ήταν ποτέ στο προσκήνιο, όπως δεν θα ήθελε ποτέ να είναι. Ωστόσο, μόνο για μια φορά, αξίζει την αναγνώριση. Όπως όλοι κάνουν.
Ο κ. Callum, ο Δρ Zetsche καθώς και ο κ. Buckett, σας θαυμάζουμε. Κάνετε αυτή την αγορά εξαιρετική, καθώς πρέπει όλοι να είμαστε ευγνώμονες.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Steve με τον διευθυντή στυλ του Jaguar Ian Callum εδώ …

Related Post

leave a Comment