Automobile

Τα επόμενα επτά Aston Martins έχουν ήδη χαρτογραφηθεί

Posted On
Posted By lskma

Τα επόμενα επτά σχέδια Aston Martin έχουν ήδη χαρτογραφηθεί ως μέρος του οράματος του CEO Andy Palmer για το μέλλον της μάρκας.
Μιλώντας στο Auto Reveal στο 2016 Geneva Motor Show Palmer είπε: “Για μένα τα επόμενα επτά αυτοκίνητα και τα φορτηγά είναι απολύτως crystal αφαίρεση – όλα αυτά. Θα εκθέσουμε επτά ξεχωριστές γραμμές σχεδιασμού σε διάστημα επτά ετών κάτω από τις δύο μάρκες, την Aston Martin καθώς και την Lagonda. ”
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το «Σχέδιο του Δεύτερου Αιώνα» της Aston υπογραμμίζει ότι η ποικιλία θα αναπτυχθεί σε τρεις πυλώνες: σπορ αυτοκίνητα, σαλόνια, καθώς και διασταυρώσεις καθώς και ειδικά.
• Η Aston Martin DB11 αποκάλυψε στη Γενεύη
Με την προστασία της χρηματοδότησης από τους μετόχους της Palmer να προστατεύει από τους μετόχους, καθώς και ένα ακόμη “£ 200 εκατομμύρια και λίγο” από άλλες επενδύσεις, εξασφαλίζει υποστήριξη για την παροχή των επόμενων τεσσάρων αυτοκινήτων της επιχείρησης: το DB11, το Vantage, το Vanquish καθώς και το All- Η ηλεκτρική διασταύρωση DBX που εκτίθεται στην περασμένη χρονιά της Γενεύης Show σε Idea Type καθώς και για να αναπτυχθεί σε ένα ολοκαίνουργιο εργοστάσιο στη Νότια Ουαλία.
“Ο Aston Martin ήταν πάντα ένα αυτοκίνητο. Πάντα ήταν για τη δημιουργία επαρκών χρημάτων για να φτάσετε στο επόμενο αυτοκίνητο. Αυτό δεν λειτουργεί – αυτή η αγορά χρειάζεται ένα ρυθμό αυτοκινήτων, οπότε τελικά τα χρήματα που έχουμε αυξήσει όχι μόνο μας παρέχει τα επόμενα τέσσερα αυτοκίνητα, ωστόσο η ευελιξία να επενδύσουμε στα τρία σχέδια μετά από αυτό.
“Τότε μπορούμε να αντιγράψουμε καθώς και πάστα καθώς και σχέδιο. Αυτό σας παρέχει βιωσιμότητα. ”
Ο Palmer επαλήθευσε επίσης ότι δεν υπάρχουν σχέδια για ένα πιο οικονομικό Aston να slot στην ποικιλία κάτω από το μελλοντικό Vantage, προσθέτοντας: “Περιορίσουμε την παραγωγή σε 7.000 αυτοκίνητα. Δεν ψάχνουμε για ένταση. ”
Είστε ενθουσιασμένοι για το σχέδιο των επτά αυτοκινήτων της Aston Martin; Ας καταλάβουμε παρακάτω …

Related Post

leave a Comment